Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/customer/www/ecovation.fi/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Mitsubishi Electric EF35 | Ecovation Oy

Mitsubishi Electric EF35

Mitsubishi Electric EF35

2 095,00 

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen- ilmalämpöpumpun ohut, ylellinen ja virtaviivainen muotoilu sulautuu huomaamattomasti kotiisi. Sekä käyntitilassa että sammutettuna se istuu hienosti ympäristöönsä.
Yhdistettynä erittäin alhaiseen äänitasoon siitä tulee melkein huomaamaton osa kotisi sisustusta. Jopa tuulessa havisevat puiden lehdet voivat helposti ylittää Kirigamine Zen- ilmalämpöpumpun äänitason.
Mitsubishi Electric Kirigamine Zen tuo mieleen modernin kuvataiteen teoksen – kokonaisuus,
joka herättää huomiota ja ihailua. Voiko ilmalämpöpumpun sisäyksikkö todella näyttää tällaiselta? Älä hämmästy, jos Kirigamine Zenistä jopa tulee yksi asuntosi kauneimmista sisustusyksityiskohdista.
Kirigamine Zen on kehitetty Mitsubishi Electricin omissa tuotekehityslaboratorioissa Japanissa, mikä takaa korkean laadun pienintä yksityiskohtaa myöten. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan.
Tämän lisäksi myös Kirigamine Zenin käyttö- paneeli ja kaukosäädin on varustettu parhaalla japanilaisella tekniikalla. Voit säätää sopivan sisäilman nousematta sohvaltasi. Kirigamine Zen ilmalämpöpumppuja on saatavilla kahtena värivaihtoehtona: valkoisena ja hopeisena.

 

 

AVAA ESITE (MSZ-EF35)

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Hopea

Hinta sisältää EU-sertifioidun perusasennuksen:

  • Neljän metrin kylmäaineputkituksen suojakourutuksella.
  • Yhden läpiviennin (puu-/tiiliverhoilu, mutta ei punatiili tai tuplatiili) ei timanttiporausta.
  • Sähköistys valmiista, maadoitetusta pistorasiasta sisä- tai ulkoyksiköltä (kolmen metrin päästä).
  • Seinätelineen tai sokkelitelineen kohteen mukaan.
  • Takuutodistukset,
  • käyttöönottopöytäkirjan ja käyttöopastuksen.
Poista
Tuotetunnus (SKU): 0332 Osastot: , ,