Aurinkopaneeli on täydellinen esimerkki siitä, miten samalla voidaan säästää energiakustannuksissa ja välittää ympäristöstä. Aurinkoenergia on nopeiten kasvava energiamuoto Suomessa. Syitä tähän ovat tekniikan kehittyminen, lisääntynyt ympäristötietoisuus, ja laitteistojen uusi edullisempi hintataso. Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja.

Tällä hetkellä nopeimmin markkinoita valtaa aurinkopaneeliteknologia, joka hyödyntää puolitettuja aurinkokennoja. Tekniikalla saadaan lisättyä aurinkopaneelin sähköntuotantoa ja lisäksi suorituskyky sekä kestävyys paranevat. Kennojen pienempi koko ja pinta-ala vähentävät myös mikrohalkeamia, mikä tekee niistä kestävämpiä ja pidentää käyttöikää. Lisäksi puolitetut kennot toimivat paremmin kuumissa olosuhteissa sekä osavarjostuksessa, sillä kennojen määrän tuplaantuessa myös kennorivien määrä tuplaantuu. Näin yhden kennon joutuessa varjoon, puolet pienempi määrä ketjutettuja kennoja lopettaa virran tuottamisen perinteisiin aurinkopaneeleihin verrattuna.

Mitä tämä tarkoittaa aurinkosähköjärjestelmää asentavan kiinteistönomistajan kannalta? Puolitettujen kennojen tehokkuus, pidempi käyttöikä ja parempi suorituskyky voivat lyhentää aurinkosähköjärjestelmän takaisinmaksuaikaa. Erityisesti tilanteissa, joissa tilaa on vähemmän tai asennuspaikka on varjoisempi.

 

Puolitettu ”HalfCut” aurinkopaneeli

Täysin uusi puolitettu rakenne

Likaa hylkivä pinnoitettu erikoislasi

Kestää paremmin varjoja ja lunta

50 tuottopäivää enemmän /vuosi

Lumikuorma 6000 Pa

Tuulikuorma 4000 Pa

Takuu 25 vuotta

Maailman suurin kumppani

Yli 1000 patenttia aurinkopaneeleihin

359 laatutestiä

Toimipaikat 20 maassa ympäri maapalloa

Työllistää 13000 aurinkoenergian ammattilaista

102 miljoonaa asennettua paneelia 150 maassa

Listattu NASDAQ-pörssiin

TIER1-valmistaja

  INVERTTERIT

Suomenkielinen valikko

10 vuoden täystakuu

Paras hyötysuhde 98,3 %

Matala käynnistysteho

Ruostumaton alumiinikansi

Iso 4″ LCD-näyttö

Etäseuranta

TELINEET

Kotimaiset Orima-kiinnikkeet

Markkinoiden pisin kiinnikeväli

Magnelis-pinnoitettua terästä

Erinomainen korroosionkesto

Huomaamaton laajennusvara

Kaikille kattotyypeille

30 vuoden täystakuu

OTA YHTEYTTÄ

YHTEYDENOTTOLOMAKE

4 + 14 =

SOSIAALINEN MEDIA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

2 weeks ago

Ecovation Oy

Siirrettävien ilmastointilaitteiden avulla jäähdytät tehokkaasti myös kovilla helteillä. ❄️

Toimi nopeasti nämä viedään käsistä🆘

Toimitus jo seuraavana päivänä❗️

📞040 7799 101
📞050 3009 164
📧 info@ecovation.fi

#ecovation #midea #mideapd1 #argo #argobear #argomiloplus #ilmastointi #ilmanviilennin #jäähdytyslaite #siirrettäväilmastointilaite #tuuletus #jäähdytys #viilennys #tuuletin @ Ecovation Oy
...

View on Facebook

4 weeks ago

Ecovation Oy

Kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa 🙂Meteorologit ovat lupailleet aurinkoista ja helteistä säätä, ja päätimme tästä ilosta arpoa yhden Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdyttimen asennuksineen (kts. ehdot alempana). Jäähdytysteholtaan 0,6-3,6 kW:n laite viilentää tehokkaasti jopa 75 m²:n kokoisen tilan.

Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden ja lämpöpumppujen valmistaja, jonka virallisena maahantuojana Scanvarm Oy Ab on toiminut vuodesta 2014 alkaen.

Tarvitsetko jäähdytystä kotiin, mökille, tai vaikka toimistolle? Kommentoi alle, ja olet mukana arvonnassa, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin asennettuna!

Lisätietoja Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdyttimestä, sekä muista Gree:n lämmitys- ja jäähdytyslaitteista löydät kotisivuiltamme: www.scanvarm.fi
www.scanvarm.fi/tuoteryhma/ilmastointilaitteet/
www.scanvarm.fi/tuote/gree-bora-huoneilmajaahdytin/

P.S. Vinkkaathan arvonnasta kaverillekin. Tykkäämällä sivuistamme saat tietoa tulevistakin arvonnoistamme.

Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Arvonnan säännöt:
1. Arvonnan järjestäjä
Scanvarm Oy Ab (Gree Electric Appliances, Inc. of Zhuhai:n ilmastointilaitteiden ja lämpöpumppujen virallinen maahantuoja Suomessa)
Y-tunnus: 2588621-5
Juvanmalmintie 11, 02970 Espoo
2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvonta alkaa 8.6.2020 klo 11:00 ja päättyy 30.6 2020 klo 14:00. Arvonta suoritetaan heti arvonnan päätyttyä.
3. Voittajan valitseminen, sekä osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien Scanvarm Oy Ab:n työntekijät sekä näiden perheenjäsenet. Arvonnan voittaja arvotaan kaikkien tätä Facebook-julkaisua kommentoineiden kesken. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai näiden sääntöjen vastaisesta osallistumisesta, on Scanvarm Oy Ab:llä oikeus hylätä osallistuminen.
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin välityksellä. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, on Scanvarm Oy Ab:llä oikeus arpoa tilalle toinen voittaja.
4. Palkinto
Arvonnan palkintona on kokonaisuus, johon kuuluu:
1) Gree Bora 35-A/W ilmanjäähdytin
2) Laitteiston perusasennus (sisältäen toimituksen, asennustarvikkeet ja muut kulut) Suomessa, kuitenkin enintään yhteensä 650€ (alv 24%) arvosta. Laitteiston asennuksen suorittaa Scanvarm Oy Ab:n valitsema virallinen jälleenmyyjä, ja laitteistolla on Scanvarm Oy Ab:n myöntämä takuu (kts. ehdot: www.scanvarm.fi/palvelut/tuoterekisterointi-ja-takuu/). Mikäli laitteiston asennuskustannukset kuluineen ylittävät arvoltaan 650€ (alv 24%), voittaja vastaa ylimenevästä osuudesta itse.
Palkintoa tai sen osaa, ei koskaan voi muuttaa rahaksi, tai muuhun tavaraan.
5. Voittajan nimen julkaiseminen
Scanvarm Oy Ab sitoutuu suojelemaan voittajan yksityisyyttä, eikä missään tapauksessa julkaise voittajan nimeä, tai muita voittajaan yhdistettävissä olevia tietoja, missään yhteydessä, ilman voittajan suostumusta.
...

View on Facebook

2 months ago

Ecovation Oy

Tämä upea Gree Bora ”huoneilmajäähdytin” on asennettu jo rakennusvaiheessa, jolloin putkivedot on saatu seinien laudoituksen alle piiloon😍

Kuvan asennus kustansi vain 1493€ (Sis. Alv24%) 🤯

Laitetaan myös teidän ilmastointiasiat kuntoon✅

☎️ 029 3700 144

📧 info@ecovation.fi

#gree #fairy #bora #ilmalämpöpumppu #ilmalämpöpumput #ilmalämpöpumppuasennukset #ilmalämpöpumppuviilentää #ilmalämpöpumppuensikesäksi #mitsubishi #mitsubishielectric #hvac #airconditioning #airconditioner #airconditioners #ecovation #helsinki #espoo #vantaa @ Ecovation Oy
...

View on Facebook

3 months ago

Ecovation Oy

Taas kerran hienoa asennusjälkeä😍

Laitteena toimii Gree Bora 35 asennettuna omakotitalon parvekkeelle.

Ulkoyksikkö peitettiin Parvekesuojakotelolla, joka toimii myös pöytänä (kantavuus 50kg).

Nyt on hyvä aika laittaa kodin ilmastointi asiat kuntoon, ennen tulevaa kesää 🌞

Kuvan asennus kustansi 1744€.

Ottakaa yhteyttä niin laitetaan teillekkin 🛠

📧 Info@ecovation.fi
☎️ 029 3700 144

#gree #fairy #bora #ilmalämpöpumppu #ilmalämpöpumput #ilmalämpöpumppuasennukset #ilmalämpöpumppuviilentää #ilmalämpöpumppuensikesäksi #mitsubishi #mitsubishielectric #hvac #airconditioning #airconditioner #airconditioners #ecovation #helsinki #espoo #vantaa
@ Helsinki
...

View on Facebook

5 months ago

Ecovation Oy

Huippusuosittu Gree Fairy35 ilmalämpöpumppu asennettuna suorasähkö kohteeseen.

Gree Fairy ilmalämpöpumput asennettuna alk. 1895€.

#gree #fairy #bora #ilmalämpöpumppu #ilmalämpöpumput #ilmalämpöpumppuasennukset #ilmalämpöpumppuviilentää #ilmalämpöpumppuensikesäksi #mitsubishi #mitsubishielectric #hvac #airconditioning #airconditioner #airconditioners #ecovation #helsinki #espoo #vantaa @ Ecovation Oy
...

View on Facebook

YHTEYSTIEDOT

Ecovation Oy

Tilkankatu 39 A

00300 HELSINKI

info@ecovation.fi

3018059-1